W-Factor-sovellus


W-Factor-sovellus

W-Factor-sovellus on päivittäinen hyvinvoinnin kumppanisi. Se käsittelee hyvinvointia fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena. Sovelluksen käyttö on yksinkertaista. Kaksi kertaa päivässä vastataan kohderyhmälle valittujen kategorioiden kysymyksiin omalla puhelimella, jolloin oma olotila alkaa muodostua. Omaseurannan kategorioita ovat esimerkiksi Olotila-mallissamme lepo, ravinto, aktiivisuus, terveys, talous, ihmissuhteet, tulevaisuus ja työ. Tietotyöläisen hyvinvointikartoituksessa suuremmassa roolissa ovat työpäivän aikainen aktiivisuus sekä työergonomia ja kognitiivinen ergonomia.

Viikon käytön jälkeen W-Factor-sovellus muodostaa oman olotilamallin, josta näet, miten voit ja miten tunnet voivasi. Kysymysten tarkoitus on herätellä ja konkretisoida, mitä sinulle kuuluu.

W-Factor-ohjelmaan liitytään joko työnantajan tai yhteisön kautta tai henkilökohtaisesti. Voit ladata sovelluksen iPhoneen Apple Storesta tai Androidiin Google Playsta. Tarvittaessa pyydä yhteydenottoa support@w-factor.fi

Työpaikoilla ja yhteisöissä sovellus toimii myös ketteränä täsmäkartoitustyökaluna hyvinvoinnin eri osa-alueilla:

1) Kartoitusvaihe auttaa kohdentamaan resursseja ja täsmentämään osa-alueita, missä tukea tarvitaan.

2) Sovelluksen kautta voidaan jakaa videoita ja muita tukimateriaaleja kartoituksessa havaittujen osa-alueiden tueksi.

3) Kun toimenpideohjelma läpiviety on sovelluksella helppo kerätä palaute muutaman kerran ja riittävän pitkältä ajalta, että voidaan todeta toimenpiteiden vaikuttavuus ja mahdolliset lisätarpeet tuelle.

Katso sovelluksen esittelyvideo