Firstbeat hyvinvointianalyysi kahdelle

Firsbeat hyvinvointianalyysi kahdelle

Firstbeat hyvinvointianalyysi kahdelle

269,00 

Kolmen päivän sykevälivaihtelun mittaus arjessasi paljastaa stressin ja palautumisen suhteen sekä unen määrän ja laadun.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Firstbeat hyvinvointianalyysi on monipäiväinen sykeseuranta, joka antaa sinulle kokonaiskuvan stressin ja palautumisen suhteesta sekä liikunnan hyödyistä. Analyysi perustuu tarkkaan sykevälivaihtelun mittaukseen, liikeanturiin sekä mittausjakson aikana täytettävään päiväkirjaan. Mittaus toteutetaan tarpeen mukaan kolme-,neljä- tai viisipäiväisenä ja syväanalyysi paljastaa hyvinvointiisi vaikuttavat tekijä. Yhtäaikainen mittaus ja yhteinen palaute sopii erityisen hyvin pariskunnille ja yhdessä harjoitteleville ystäville.

Ostaessasi palvelun saat kahden arkipäivän kuluessa sähköpostiisi kutsun Firstbeat’iltä. Vastattuasi kutsuun lähetetään mittalaite postitse sinulle. Paketti sisältää Bodyguard-laitteen, elektrodit, ohjeet ja palautuskuoren. Analyysi mittauksesta valmistuu viikon sisään palautettuasi laitteen, jonka jälkeen asiantuntija sopii kanssasi ajan palautekeskustelulle. Palautekeskustelu voidaan toteuttaa kasvotusten Espoon Leppävaarassa tai etänä puhelimitse tai Skypellä.

Palvelu pitää sisällään seuraavat asiat:

  • Firstbeat mittalaite molemmille kotiintoimitettuna ja palautuskuoren
  • Henkilökohtaisen yhteenvedon hyvinvointianalyysista
  • Molemmille mitattaville yhteisen palautekeskustelun sertifikoidun asiantuntijan kanssa
  • Toimenpidesuositukset hyvinvointisi edistämiseksi

Lue lisää Firstbeat’istä heidän verkkosivuilta www.firstbeat.com

Videot

 

Lisätiedot

Paino 0.100 kg
Mitat 14.8 x 14.4 x 1.9 cm